Nainggolan na niet-selectie: "Trainer, kunnen wij eens praten?"

Nainggolan na niet-selectie:
Vrijdag 08 september 2017 - 15:33   I  

Radja Nainggolan is op dit moment Rode Duivel af. Roberto Martinez passeerde de middenvelder van AS Roma, nadat die tijdens een vorige interlandbreak te laat was voor een tactische bespreking. Nainggolan begrijpt het niet…

“Ik zal zeker niet diegene zijn die gaat spreken. Ik ben niet iemand die gaat vragen ‘Trainer, kunnen wij eens praten?’ Zo zit ik niet in mekaar”, aldus Nainggolan in een gesprek met Stadion.

“Ik doe vandaag de dag nog steeds wat ik altijd heb gedaan. Ik doe daar niemand kwaad mee”, voegt de middenvelder er nog aan toe. Op de vraag of Martinez misschien de eerste stap zou zetten, antwoordt Nainggolan twijfelachtig. “Ik weet niet wat hij zou doen.”

De voorbije weken staken verschillende Rode Duivels Nainggolan al een hart onder de riem. Als het van hen afhangt, mag Il Ninja snel terugkeren bij de nationale ploeg. “Ik zit goed in de groep. Ik ben er nog steeds op gefocust, ik wil er absoluut bij zijn. Het doet deugd dat de spelers me steunen. Dat doet me inzien dat ik geen probleem vorm.”

Poll: Moet Nainggolan opgeroepen worden voor de Rode Duivels?

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024