'Nainggolan maakt zich onmogelijk bij Rode Duivels na dit schokkende incident'

'Nainggolan maakt zich onmogelijk bij Rode Duivels na dit schokkende incident'
Dinsdag 11 april 2017 - 07:30   I   door Redactie

De ochtend na België - Griekenland is Radja Nainggolan door de politie uit het verkeer gehaald. De middenvelder reed op de N70 in Sint-Niklaas met 2 promille alcohol in het bloed. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

“Allemaal bullshit”, zegt Nainggolan zelf. “Een vriend van mij zat achter het stuur.” België speelde gelijk tegen Griekenland en maandag moest de selectie al het vliegtuig op richting Rusland. Toch ging Nainggolan met zijn gehuurde Audi A1 naar Club Exo, een discotheek in Sint-Niklaas. 

In de vroege ochtend verliet Nainggolan de club en om iets na 7 uur haalden agenten van de lokale politie van Sint-Niklaas zijn Audi A1 op de N70 uit het verkeer. Nainggolan testte positief en moest meteen zijn rijbewijs inleveren. Hij moest ook een boete van 1.200 euro betalen. Dat is de standaardprocedure bij verkeersovertreders die in het buitenland resideren.

Bondscoach Roberto Martinez verwacht een uiterst gezonde en professionele levensstijl van zijn spelers. Dat dit incident niet in goede aarde valt bij hem, is wel duidelijk. Ook de voetbalbond zal 'not amused' zijn. Het is nog maar de vraag of Nainggolan nog een toekomst heeft bij de nationale ploeg onder Martinez.

TAGS  I  nainggolan  I   rode duivels

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024