Nainggolan heeft grote twijfels over Martinez

Nainggolan heeft grote twijfels over Martinez
Vrijdag 16 december 2016 - 19:30   I   door Redactie

Radja Nainggolan liet afgelopen weekend tegen AC Milan zien waarom hij zo belangrijk is voor AS Roma. Achteraf zei Roberto Martinez dat hij die Nainggolan wilde zien. De Rode Duivel blijft echter realistisch.

"Ik denk niet dat ik niet het vertrouwen heb van de trainer", vertelt een openhartige Nainggolan aan Eleven Sports. "De eerste keer dat ik erbij was onder Martinez heeft hij veel met mij gepraat en was ik in de basis gestart. Maar ik vind het gewoon heel raar dat ik er zo ineens uit lag."

"Nu denkt iedereen dat ik altijd problemen heb met de trainer omdat Wilmots me niet mee naar het WK heeft gepakt en hij mij er nu ook weer uit laat", vervolgt Nainggolan. "Maar ik heb nooit problemen gehad met trainers. Ik weet het niet... Als een speler de trainer niet bevalt, heb ik liever dat hij zegt waarom. Dat mijn speelstijl niet past in het systeem, bijvoorbeeld. Dan geef ik die trainer gewoon een hand en weet ik waar ik sta. Maar op dit moment... Nu heb ik weer schrik dat ik er de volgende keer niet bij zal zijn. Er kan altijd een andere reden zijn. Misschien ben ik binnen vier maand nog niet in vorm, ik weet het niet. Dat weet je nooit op voorhand."

TAGS  I  Radja Nainggolan  I   Rode Duivels

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024