Na de vele uitgaande transfers: 'Antwerp gaat fans verblijden met nieuwe versterking'

Na de vele uitgaande transfers: 'Antwerp gaat fans verblijden met nieuwe versterking'
Maandag 05 augustus 2024 - 15:00   I   door Redactie

Antwerp verloor zondag tegen de gang van het spel in met 1-2 van Anderlecht. De troepen van trainer Jonas De Roeck voetbalden heel wat kansen bij elkaar en hadden eigenlijk altijd moeten winnen, of toch minstens gelijk moeten spelen. Een gebrek aan efficiëntie wordt hen dan ook aangerekend.

Aan de andere kant van het veld toonde Anderlecht zich wel enorm koelbloedig voor doel. Met vier schoten op doel wist het twee keer te scoren. Daartegenover staat dat Antwerp zeven keer tussen de palen trapte, maar slechts één keer de netten wist te vinden.

Een gebrek aan efficiëntie dus. Ook Antwerp-trainer Jonas De Roeck erkent dat het voorin beter moet. Na afloop van de wedstrijd vertelde hij dan ook dat de mensen binnen de club volop bezig zijn om de nodige versterking voorin binnen te halen.

"Daar zijn we mee bezig”, laat hij bij Gazet van Antwerpen optekenen. “Iedereen weet dat we daar nog iets kunnen gebruiken, dus da’s zeker een positie waar we ons nog willen versterken. Alles moet echter kloppen. En eerst maar zien dat er niks meer vertrekt. Op dat vlak zit elke club momenteel in hetzelfde schuitje”, aldus De Roeck.

Poll: Waar eindigt Antwerp dit seizoen?

TAGS  I  Antwerp  I  Anderlecht  I  Jonas De Roeck

vrijdag 20 september 2024

donderdag 19 september 2024

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024