Na de glorie nu de deceptie: 'Ontslag dreigt voor Nicky Hayen'

Na de glorie nu de deceptie: 'Ontslag dreigt voor Nicky Hayen'
Maandag 05 augustus 2024 - 08:30   I   door Redactie

Club Brugge heeft de start van het seizoen volledig gemist. Het ging onderuit in de Supercup tegen Union en het pakte slechts één punt na twee speeldagen in de Jupiler Pro League. Marc Degryse laat nu zijn licht schijnen op de situatie van Club Brugge en zijn coach Nicky Hayen.

Volgens de analist is de slechte seizoenstart deels te wijten aan coach Nicky Hayen: “Het is de taak van een trainer om een hele kleedkamer tevreden te houden”, zet hij in Het Laatste Nieuws zijn vraagtekens bij de aanpak van de coach van Club Brugge.”

“Hayen heeft op Standard enerzijds de kampioenenmakers van vorig seizoen aan het twijfelen gebracht — zo van: ‘Waarom zitten wij ineens op de bank?’ — en anderzijds heeft hij de nieuwkomers die duidelijk verrast waren door de intensiteit en de passie van Sclessin na deze nederlaag geen cadeau gedaan”, gaat hij verder.

Volgens Degryse moet Hayen stilaan beginnen opletten: “En natuurlijk heeft Hayen krediet, dat moét ook, maar een deel daarvan is al afgebrokkeld. En zo is ineens twijfel geslopen in een club die nog maar net is ontwaakt uit de roes van eind vorig seizoen. Ongelooflijk hoe Club zichzelf in de problemen brengt.” 

Poll: Overleeft Nicky Hayen zijn eerste volledige seizoen bij Club?

TAGS  I  Nicky Hayen  I  Club Brugge

vrijdag 20 september 2024

donderdag 19 september 2024

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024