Mourinho doet opvallende uitspraak over Lukaku

Mourinho doet opvallende uitspraak over Lukaku
Zondag 05 november 2017 - 20:53   I  

Lukaku ging met Manchester United verliezen op het veld van Chelsea. Opnieuw kon Lukaku zijn stempel niet drukken en scoorde hij opnieuw niet tegen een topploeg.

Toch blijft Mourinho zijn spits steunen. Hij kijkt niet naar de statistieken, maar enkel naar wat Lukaku presteert. Daar is hij nog steeds tevreden over.

"Ik lees geen statistieken. Ik analyseer de wedstrijd liever vanop de bank. En ik kan zeggen dat ik zeer tevreden ben over zijn inzet. Hij pakte ook uit met een prima schot, maar de doelman (Courtois) kon hem pakken met een prima redding. Hij heeft ook goed ruimte gemaakt voor Martial en Rashford. Ik blijf dus tevreden over Lukaku en ik ga nu niet beginnen met de statistieken te bekijken", aldus Mourinho.

Ook over die andere Rode Duivel, Marouane Fellaini, was Mourinho tevreden. Hij viel een halfuur voor tijd in een deed zijn best om de bakens te helpen verzetten.

"Ook Fellaini moet ik feliciteren. Net zoals zijn ploeggenoten dan moeten doen en de fans. Hij traint nog maar net mee met de groep en stond vandaag al op het veld met een tomeloze inzet."

TAGS  I  Lukaku  I   Fellaini  I   Manchester United

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024