Moeskroen bijt van zich af na verdachtmakingen van omkoping

Moeskroen bijt van zich af na verdachtmakingen van omkoping
Dinsdag 14 maart 2017 - 14:15   I  

Moeskroen kon zich ternauwernood nog redden door nog een 6/6 te halen op het einde. Er was vooral heel wat te doen rond de wedstrijd tegen Kortrijk. Die speelde wel erg lam tegen Moeskroen.

Volgens Yuri Selak, een van de sterke mannen van Moeskroen, is het een wonder. "De redding van Moeskroen is een mirakel. Ik heb net als iedereen getwijfeld na de nederlaag tegen Waasland-Beveren. Maar we wisten dat er nog iets mogelijk was in die twee laatste wedstrijden. Want, in tegenstelling tot Westerlo, hadden onze tegenstanders niets meer te winnen of te verliezen", vertelde Selak in 'La Tribune' op RTBF. "De gelijkmaker van Zulte Waregem tegen Westerlo op de voorlaatste speeldag in de 92e minuut was een kantelmoment. Dat was toen een boost voor ons en een grote opdoffer voor Westerlo. Maar uiteindelijk zijn het de spelers die alle lof verdienen."

Voor Selak is het simpel: Westerlo heeft het zelf weggegeven terwijl Moeskroen wel karakter toonde. "Ze hebben goed gespeeld. De zes op zes in onze twee laatste wedstrijden was verdiend. En Westerlo heeft zelf zijn job niet gedaan. Ook de coach heeft een groot aandeel in het behoud. Het was mijn beslissing om De Boeck weg te sturen en Rednic te halen. Voor een coach met zijn palmares was het niet vanzelfsprekend om naar Moeskroen te komen op 12 matchen van het einde, maar hij wou graag weer in België aan de slag. Hij heeft het simpel aangepakt en iedereen weer wakker geschud."

TAGS  I  moeskroen  I   yuri selak

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024