'Mirallas keert toch nog terug naar de Belgische competitie'

'Mirallas keert toch nog terug naar de Belgische competitie'
Zondag 07 januari 2018 - 12:25   I  

Gisteren maakte Olympiakos de komst van Kevin Mirallas bekend. De Rode Duivel zat op een zijspoor bij Everton en met het oog op het WK heeft de speler ook speelminuten nodig. Die hoopt hij nu dus in Griekenland te vinden.

Vandaag liet ook Everton weten dat de transfer rond is. Volgens de Engelse club zou het wel gaan om een uitleenbeurt, waardoor hij enkel tot op het einde van het seizoen bij de Griekse topclub zou blijven. 

Volgens Kristof Terreur, journalist van Het Laatste Nieuws, hebben de Grieken ook nog een aankoopoptie kunnen afdwingen. Daarmee zou Everton Mirallas dus definitief verlaten. De Rode Duivel heeft dus nog een half seizoen om de Grieken te overuigen.

Mirallas heeft in het verleden verteld dat hij ooit graag zou terugkeren naar Standard. Met Olympiakos keert de Rode Duivel alvast terug naar één ex-ploeg van hem. Als Olympiakos de aankoopoptie licht gaan de Standard-fans nog eventjes moeten wachten om de speler te zien schitteren in Sclessin. Anders zou het volgende zomer misschien al een poging kunnen wagen.

Poll: Zien we Mirallas ooit nog terug in België?

TAGS  I  Mirallas  I   Standard  I   Everton  I   Olympiakos

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024