Milicevic: "Daar kunnen we het verschil in maken"

Milicevic:
Vrijdag 28 oktober 2016 - 13:04   I  

Het werd een erg nipte overwinning voor Gent tegen Standard gisteren. Standard miste veel kansen en kreeg uiteindelijk het deksel op de neus.

Danijel Milicevic trapte de corner die door Coulibaly werd binnengekopt. “Het was een stevige wedstrijd van bij de aftrap met weinig voetbal en veel fouten. Een waar gevecht op het middenveld. Er kwam weinig ruimte vrij, dus moesten we iets agressiever gaan spelen. Standard kreeg enkele kansen, via Sa en Emond op het einde. Wij hadden eigenlijk weinig kansen maar we winnen deze wedstrijd én houden de nul. En dat is het belangrijkste", vertelt hij op de clubsite.

Gent sprong weer creatief om met de stilstaande fases. "De stilstaande fase was voorbereid, een moment waar we het verschil in kunnen maken. Of het noodzakelijk was dat we konden winnen (na Eupen, red.)? Dat durf ik niet te zeggen. Natuurlijk doen we er alles aan om te winnen, maar we zitten aan speeldag 12. Er kan nog veel gebeuren. We moesten wel winnen om op koers te blijven voor Play-Off 1, maar momenteel spelen we met 7 tot 8 ploegen mee om in de top 6 te geraken.”

Zondag speelt het al tegen KV Mechelen. “Het wordt opnieuw moeilijk daar. Ze hebben een sterke ploeg met een geweldige sfeer. Een verdedigende ploeg die tegelijk ook over een goede aanval beschikt en die het ons dus ook moeilijk kan maken. Dat zag je woensdag ook in hun match op Anderlecht. Onze verdediging is nu al gewaarschuwd.”

TAGS  I  Danijel Milicevic  I   Gent

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024