"Mijnheer Van Holsbeeck had gelijk, ik erken mijn fouten"

Dinsdag 11 juli 2017 - 07:30   I   door Redactie

Herman Van Holsbeeck verweet een aantal talenten bij Anderlecht dat ze niet professioneel met hun vak bezig zijn. Hij doelde onder meer op Dodi Lukebakio. Het jonge talent van paars-wit wil tijdens zijn uitleenbeurt bij Charleroi laten zien dat hij veranderd is.

"Mijnheer Van Holsbeeck had gelijk. Ik erken mijn fouten. Als je naast het veld geen prof bent, laat zich dat onvermijdelijk ook tussen de lijnen zien. Dat besef ik nu", aldus Lukebakio in Het Laatste Nieuws.

"Ik werk nu samen met Godson management, die werken aan de omkadering voor jonge voetballers. Ik heb veel aan hen te danken. Kijk: mijn ouders zijn fantastische mensen en hebben altijd het beste met mij voorgehad. Maar zij wisten niet hoe het eraan toe gaat in de voetbalwereld."

"Zij kónden niet weten wat het beste voor mij was, hoe ze me optimaal moesten begeleiden. Nu werk ik samen met mensen die ervaring hebben. Dankzij hen zet ik de stappen die nodig zijn om op termijn te kunnen slagen."

"Zonder mentaliteit kan je niet slagen. Zo simpel is het. Aan geld moet ik bijvoorbeeld niet denken op dit moment. Wat nu telt, is het veld. Als ik daar presteer, volgt de rest wel."

TAGS  I  lukebakio  I   anderlecht  I   charleroi

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024