Meunier onthult ongelooflijk plan: "In de spits bij Club Brugge"

Meunier onthult ongelooflijk plan:
Vrijdag 02 december 2016 - 12:33   I   door Redactie

Thomas Meunier had een uitgebreid gesprek met Fan. De rechtsachter verliet afgelopen zomer Club Brugge voor Paris Saint-Germain.

“Op het einde bij Club Brugge heb ik echt op mijn tanden moeten bijten", zegt Meunier aan Fan. "Ik had soms moeite om mezelf te motiveren. Niet alleen om te presteren, maar ook om plezier te vinden te vinden in mijn voetbal.”

"Na vijf jaar was het (zoekt het woord) monotoon geworden. Trainers en ploegmaats veranderen maar de muren waartussen je zit, blijven dezelfde, de trainingsvelden zijn dezelfde. Na de titelwedstrijd tegen Anderlecht wist ik het zeker: ik blijf niet in Brugge", vervolgt Meunier. 

"Ik was na die 4-0 enorm blij voor de titel. Maar het vooruitzicht dat ik iets nieuws zou ontdekken en zou groeien als speler, dat gaf me nog een beter gevoel. Als het echt niet anders kon, dan was ik wel gebleven. Maar dat zou zwaar geweest zijn. Voor de laatste play-offs was ik van plan om aan Michel Preud’homme te vragen of ik niet opnieuw in de aanval mocht staan.”

TAGS  I  Thomas Meunier  I   Club Brugge

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024