Meunier doet bizar (en erg pijnlijk) verhaal over Kluivert uit de doeken

Meunier doet bizar (en erg pijnlijk) verhaal over Kluivert uit de doeken
Woensdag 18 oktober 2017 - 11:34   I  

Thomas Meunier speelt sinds het begin van vorig seizoen bij Paris Saint-Germain. De Rode Duivel behoort in Parijs tot het sterrenensemble waar onder meer ook Neymar en Cavani voor spelen.

Dat Meunier in het begin niet meteen de bekendste speler van PSG was, is wel duidelijk. Toen de rechtsback in een taxi naast toenmalig technisch directeur Patrick Kluivert zat, herkende de Nederlander Meunier niet.

"Ik zat op de achterbank naast Kluivert en die vroeg mij... wie ik was! Terwijl hij kort daarvoor mijn transfer had geregeld", aldus Meunier in Sport/Voetbalmagazine.

"Iedereen zei me dat ik met mijn hoofd tegen de muur zou lopen toen ik naar Brugge ging. Niemand geloofde erin, zelf mijn naaste vrienden niet. Hier hoorde ik weer mensen zeggen dat het te hoog gegrepen was voor mij, dat ik het niveau niet had om aan de zijde te spelen van vedetten als Marco Verratti of Angel Di Maria."

Maar Meunier bleef rustig en knokte zich naar het voorplan. "Om daar tegenin te gaan, moet je jezelf niet te veel vragen stellen. Het zijn kansen die zich niet elke dag voordoen, dus moet je ze grijpen."

TAGS  I  Meunier  I   Kluivert  I   PSG

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024