Mboyo trapt na naar RC Genk (En het klopt van geen kanten)

Mboyo trapt na naar RC Genk (En het klopt van geen kanten)
Woensdag 18 januari 2017 - 07:16   I   door Redactie

Pélé Mboyo speelde al twee jaar geen officiële wedstrijd meer. Toch brandt de spits nog van de ambitie.

"Maar het is niet omdat ik al die tijd geen officiële wedstrijden meer gespeeld heb, dat ik niets gedaan heb", benadrukt Mboyo. "Kijk naar me: ik ben fit. Iemand die twee jaar aan een stuk niets doet, ziet er niet uit zoals ik."

Mboyo is ervan overtuigd dat hij het ideale koopje is. "Zeg zelf, wat heeft een club die mij nu haalt te verliezen? Ik kost geen vier miljoen euro meer, hé", zegt hij in Het Laatste Nieuws. "En ik ben nog altijd dezelfde spits. Ik ben het voetballen niet verleerd - mijn kwaliteiten zijn nog steeds dezelfde. Als ik een accident zou hebben gehad en drie maanden in coma had gelegen, zou ik de twijfels begrijpen. Maar ik had gewoon een voetbalblessure."

"Vaak denk ik: ‘Waar zou ik nu gestaan hebben zonder die blessures?’ (mijmert) Er is veel geschreven over mijn passage bij Genk, maar ik was er topschutter, gaf de meeste assists en we speelden play-off 1. Sinds mijn blessure en het uitkuisen van de kleedkamer slaagde Genk daar niet meer in", merkt Mboyo fijntjes op (Genk haalde vorig seizoen nochtans wel play-off I, red.).

TAGS  I  Pélé Mboyo  I   RC Genk  I   FC Sion

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024