Mathijssen wil het op een akkoordje gooien met RC Genk: "Zou toch het toppunt van domheid zijn?"

Mathijssen wil het op een akkoordje gooien met RC Genk:
Zaterdag 11 maart 2017 - 14:16   I  

Ook voor Westerlo is zondag de dag van de waarheid. Dan weet de club eindelijk of het gered is. Westerlo speelt zondag tegen RC Genk, Moeskroen, dat een achterstand van twee punten heeft, speelt tegen KV Kortrijk.

Westerlo-coach Jacky Mathijssen heeft er alvast een goed oog in. Hij hoopt zelfs niet op medewerking van KV Kortrijk, hij wil zelf de klus klaren tegen RC Genk. “Vroeg of laat wordt alle pech die je gehad hebt, gecompenseerd: dat is een voetbalwijsheid”, aldus Mathijssen bij Het Nieuwsblad. “Zondag krijgen wij waar we recht op hebben. Genk schitterde in Gent, maar het was mentaal en fysiek een belasting voor hen. Genk kan toch beter via het winnen van PO2 Europees voetbal afdwingen?"

"Bovendien is de kwartfinale van de Europa League nu dichtbij. Dát is wat hun fans willen. Bovendien, geen enkele Genk-fan wil dat Westerlo degradeert. Hopelijk wordt er met hun stem rekening gehouden... Zondag allebei als verliezers van het veld stappen (zelfs als Genk wint, is het niet zeker van PO1, nvdr.) zou toch het toppunt van domheid zijn, niet?”

TAGS  I  jacky mathijssen  I   westerlo  I   rc genk

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024