Martinez vond deze verrassende speler "outstanding"

Martinez vond deze verrassende speler
Dinsdag 14 november 2017 - 23:36   I  

Martinez is wel vaker zeer positief na een matige prestatie van de Rode Duivels. Ook nu weer had hij vooral oog voor de goede zaken die hij zag. Hij zag een sterk Japan en de Rode Duivels hielden de nul.

Martinez had toch twee doelen gesteld. Winnen en de nul houden, en beide zaken zijn gelukt. Hij was ook erg onder de indruk van Nacer Chadli, die met een prachtige actie Lukaku kon bedienen voor de 1-0. Nochtans kon Chadli vorige wedstrijd niet overtuigen. Ook Vermaelen speelde sterk.

"We hebben het professioneel aangepakt. We wilden de nul houden en wilden winnen. Ik vond sommige spelers "outstanding". Chadli haalde een indrukwekkend niveau, ook al speelt hij niet veel bij zijn club. Ook Vermaelen was outstanding."

Dat ook Mignolet de nul kon houden deed de bondscoach bijzonder veel plezier. In tegenstelling tot vorige wedstrijd zag de verdediging er pakken beter uit en dat was toch belangrijk.

"Ik heb zeer veel goeie zaken gezien. Zo hield ook Mignolet de nul. Dat is altijd fijn voor een doelman. En je ziet ook hoe Kabasele het gewoon wordt om in de nationale ploeg te spelen."

 

Poll: Vond u Chadli ook zo sterk spelen?

TAGS  I  Martinez  I   Rode Duivels  I   Japan  I   Chadli  I   Vermaelen

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024