Martinez laat Rode Duivel links liggen: "Ik kan niet meer shotten"

Martinez laat Rode Duivel links liggen:
Zaterdag 05 november 2016 - 07:52   I   door Redactie

Nicolas Lombaerts reageert net als Radja Nainggolan bijzonder ontgoocheld over het feit dat hij niet geselecteerd werd. De Belg zat tijdens de voorbije interlands al in de tribune en nu is hij helemaal niet meer opgeroepen door bondscoach Roberto Martinez.

"Ik ben een prof dus het is normaal dat ik enorm ontgoocheld ben", laat Lombaerts in een korte reactie weten aan Het Laatste Nieuws. "Mijn enige kwaliteit lijkt tegenwoordig mijn ervaring te zijn, daarnaast kan ik blijkbaar niet meer shotten. Het kan snel keren: ik leek op weg naar een basisplaats op het EK, maar nu zit ik zelfs niet meer in de selectie. Dit bewijst nogmaals dat je eigenlijk alleen maar aan jezelf moet denken."

Lombaerts probeert het echter te relativeren. "Er zijn veel mensen die 'echte' problemen hebben, dus mij zal je niet horen klagen. Bovendien is mijn vier weken oude dochtertje Victoria belangrijker dan het voetbal. Ik zal blij zijn wanneer ik haar nog eens kan zien, want door geknoei in Rusland met haar visumaanvraag kan ze niet met mij mee naar Sint-Petersburg. Over 35 dagen heb ik vrij: dan zullen we zien wat er mogelijk is."

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024