Martinez dient Nainggolan van antwoord met duidelijke boodschap

Martinez dient Nainggolan van antwoord met duidelijke boodschap
Dinsdag 20 december 2016 - 15:40   I  

Er was veel te doen rond de niet-selectie van Radja Nainggolan bij de Rode Duivels. Nainggolan speelt nu op een erg hoog niveau, maar uitte nog altijd zijn twijfels of hij al dan niet opgeroepen zou worden. Bondscoach Roberto Martinez heeft hem nu van antwoord gediend.

Martinez ging naar Italië om de Belgen daar te scouten en zag Nainggolan daar aan het werk. “Ik heb hem kunnen zien in een heel intense wedstrijd tussen AS Roma en AC Milan. Hij maakte toen het winnende doelpunt en dat is wat ik als neutrale toeschouwer wil zien. Ik wil onder de indruk geraken”, vertelt hij bij VTM Nieuws.

Martinez benadrukt dat Nainggolan welkom is bij de Rode Duivels, maar dat hij de regels moet volgen. “Ik zal hem geen aparte kamer geven met een balkon zodat hij kan roken. Dat is zeer duidelijk. Als je deel uitmaakt van een team, zijn er regels en die moet je volgen." 

Toch lijkt Martinez niet erg zwaar te tillen aan zijn rookgedrag. "Natuurlijk is de levensstijl een zeer groot onderdeel van een professionele voetballer. Maar bij een ervaren speler zoals Radja beoordeel ik op basis van zijn prestaties en zijn werk voor het team.”

TAGS  I  Radja Nainggolan  I   Roberto Martinez

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024