"Marta vond dat Mignolet en niet Courtois in doel moest staan"

Vrijdag 07 april 2017 - 10:45   I   door Redactie

Thibaut Courtois en zijn vriendin Marta zijn uit elkaar. Herman Brusselmans gist naar de echte reden in Het Laatste Nieuws.

"Ik vind het interessant om me af te vragen of ik, zoals Thibaut Courtois, m'n vriendin zou kunnen achterlaten terwijl ze acht maanden zwanger is. Ik denk van niet. Ik meen dat ik de wellevendheid zou hebben om te wachten tot het kind geboren is, tot het kind opgroeit, tot het kind achttien is en op z'n eigen benen staat, en dan zou ik eventueel tegen m'n vriendin zeggen: 'Ik wilde je eigenlijk al verlaten toen onze Nicolaas nog in je buik zat, maar ik doe het pas nu'", aldus Brusselmans.

"Natuurlijk weten we niet wat er precies aan de hand was tussen Courtois en z' n partner. Liet hij z'n vuile sokken rondslingeren en was ze dat beu? Liet zij vochtige scheten op de roomwitte lederen bank in de woonkamer en was hij dat beu? Ging Courtois, onder het mom dat hij buiten een sigaretje wilde roken, in de tuin achter een struik schijten en stapte zij de dag nadien met haar flipflops in de plas diarree? Vond zij dat niet haar vriendje maar Simon Mignolet in het doel van Onze Jongens thuishoorde?"

TAGS  I  courtois

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024