Marc Degryse is bijzonder hard voor Anderlecht en Weiler

Marc Degryse is bijzonder hard voor Anderlecht en Weiler
Maandag 10 april 2017 - 07:15   I   door Redactie

Marc Degryse is in Het Laatste Nieuws niet mals voor Anderlecht. De analist reageert erg ontgoocheld op de prestatie van paars-wit tegen AA Gent (0-0).

"Punt is dat Anderlecht een heel goeie zaak had kunnen doen. Ze konden twee punten extra pakken op Club en ze konden met Gent de derde speler in het spel op negen punten zetten. Maar dat straalden ze echt niet uit", zo vertelt Degryse in Het Laatste Nieuws. 

"Het was Gent dat zonder complexen en met lef voetbalde. Anderlecht heeft niet gedaan wat het had kunnen en moeten doen. Ik heb geen ploeg gezien die absoluut wil afrekenen met de concurrentie. Ik zag angst van de kant van Weiler."

"Nu staan ze voor een zware week, met donderdag die wedstrijd tegen Manchester United en zondag al de match in Oostende. Maar dat gold helemaal niet voor de wedstrijd tegen Gent. Ze speelden vorige week vrijdag al op Zulte Waregem en hadden tien dagen om hun punt te maken tegen Gent, maar dat hebben ze nagelaten. De conclusie van deze speeldag is voor mij duidelijk: als Anderlecht het straks niet zou redden, zou dat wel eens kunnen zijn omdat ze thuis tegen Gent de overwinning niet gepakt hebben."

TAGS  I  anderlecht  I   degryse  I   weiler

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024