Mannaert: “Vergelijkbaar met Izquierdo”

Mannaert: “Vergelijkbaar met Izquierdo”
Woensdag 18 oktober 2017 - 12:53   I  

Emmanuel Dennis is sinds een tijdje de nieuwe attractie van Club Brugge. De Nigeriaanse aanvaller maakte tijdens de eerste weken van het seizoen indruk op vriend en vijand. CEO Vincent Mannaert geloof in de jongeling.

“Hij was dingen gewoon, vergelijkbaar met José Izquierdo: geef me de bal en ik doe er wel iets mee. Als het lukt, is het goal, of bijna goal”, aldus Mannaert in een gesprek met Sport/Voetbalmagazine.

“Hier is hij onderdeel van een groter geheel. Hij wordt in situaties gebracht waarin hij nog altijd het verschil kan maken, maar hij moet ook zijn deel van het verdedigende werk doen en gesynchroniseerd lopen. Als Wesley diep gaat, hij in steun of vice versa.

Dat er nog werk is aan Dennis, spreekt voor zich. “Hij moet voorspelbaar zijn in zijn loopacties voor Hans Vanaken, er is op dat vlak wel wat werk. Het is voor hem ook nieuw om om te gaan met de media-aandacht."

"De competitie in Oekraïne is relatief onderbelicht, zeker in andere landen. De Belgische staat de laatste jaren meer in de spotlights van de echt grote landen”, besluit Mannaert.

 

TAGS  I  Dennis  I   Mannaert  I   Izquierdo  I   Club Brugge

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024