Mannaert reageert op overname RSCA van Coucke: "Moeten we snel van af"

Mannaert reageert op overname RSCA van Coucke:
Dinsdag 16 januari 2018 - 18:05   I  

De overname van Anderlecht door Mark Coucke verraste zowat iedereen in de voetbalwereld. Ook de sterke man van concurrent Club Brugge zag de move niet aankomen.

"Ook voor mij was de komst van Marc Coucke een verrassing. Dat hij zelf aangeeft het hoofdstuk KV Oostende zakelijk volledig af te sluiten, is een goede zaak", zet Mannaert bij HLN. Het zou ronduit slecht zijn voor de geloofwaardigheid van ons voetbal, mocht hij als hoofdaandeelhouder van Anderlecht ook nog aandeelhouder of stadioneigenaar blijven van een andere club."

"Er blijft reglementair nog wel een opening om belangen te hebben bij twee clubs, maar ik vind persoonlijk dat we daar zo snel mogelijk van af moeten.”

“Of ik toch niet wat ongerust ben dat Anderlecht onder Coucke onze herwonnen machtspositie zal doorbreken? Anderlecht heeft onder leiding van Roger Vanden Stock en Herman Van Holsbeeck in de voorbije tien jaar vijf titels gepakt en toen was Marc Coucke er nog niet. Anderlecht was, is en zal onze grootste concurrent blijven”, besluit hij.

Poll: Zal Coucke Anderlecht weer naar de top stuwen?

TAGS  I  Club Brugge  I   Anderlecht  I   Coucke  I   Mannaert

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024