Man van ex-Miss België zwaargewond door Anderlecht-fan

Man van ex-Miss België zwaargewond door Anderlecht-fan
Maandag 22 mei 2017 - 08:00   I   door Redactie

Filip Meert (48) werd vrijdagochtend aangereden door een dronken Anderlecht-fan. Die had de titel van zijn favoriete club stevig gevierd.

Meert is de vriend van ex-Miss België Alizée Poulicek. "Filip was die ochtend gaan zwemmen in Hemiksem", vertelt Alizée. "Toen hij met zijn Vespa rond 10.20 uur terug naar ons thuis in Niel reed, is hij omvergeknald door een dronken Anderlechtsupporter. Volgens getuigen reed Filip op een voorrangsweg toen die auto met een rotvaart uit een kleine zijweg kwam."

Meert belandde met een immense smak op het asvalt. "De chauffeur is wel gestopt, maar was zo zat na een hele nacht feesten dat hij niet eens besefte wat er gebeurd was", zegt Alizée in Het Laatste Nieuws. De vader van drie kinderen liep een driedubbele bekkenbreuk, een gebroken staartbeen en een zware hersenschudding op.

"Ik besef dat hij veel geluk heeft gehad, maar hij gaat zware weken en maanden tegemoet. De eerste dagen herkende hij bijna niemand meer door de hersenschudding. Hij was compleet in de war en stelde altijd dezelfde vragen."

TAGS  I  filip meert  I   alizée poulicek  I   anderlecht

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024