Man City verslaat Barcelona na zinderende wedstrijd

Dinsdag 01 november 2016 - 22:11   I   door Redactie

Manchester City heeft de clash tegen Barcelona gewonnen in de Champions League. Mede dankzij een erg sterke Kevin De Bruyne won City met 3-1. Bayern München haalde het bij PSV. Thorgan Hazard gaf een assist voor Mönchengladbach.

Groep A:
FC Basel - Paris Saint-Germain 1-2
Ludogorets - Arsenal 2-3

Bij PSG begon Meunier in de basis en scoorde schitterend voor PSG. Arsenal kwam terug van een 2-0-achterstand. Arsenal en PSG zijn geplaatst voor de achtste finales.

Groep B:
Besiktas - Napoli 1-1
Benfica - Dynamo Kiev 1-0

Dries Mertens mocht invallen bij Napoli.

Groep C:
Mönchengladbach - Celtic 1-1
Manchester City - Barcelona 3-1

Messi opende de score tegen City, maar Gündogan stelde nog voor de rust gelijk. Met een prachtige vrije trap maakte De Bruyne er in een geweldige tweede helft 2-1 van. Daarna zorgde Gündogan nog voor de 3-1. Thorgan Hazard gaf de assist bij de goal van Stindl bij Mönchengladbach.

Groep D:
Atlético Madrid - Rostov 1-1
PSV - Bayern München 1-2

Atlético, met Yannick Carrasco in de basis, is zeker van de achtste finales. Bayern, dat op achterstand kwam bij PSV, is dankzij twee goals van Lewandowski ook al verzekerd van een plek in de volgende ronde.