Makelaar verklapt: "Dan had Club Brugge of Anderlecht Lombaerts kunnen strikken"

Makelaar verklapt:
Maandag 04 september 2017 - 21:12   I  

Nicolas Lombaerts speelt sinds het begin van dit seizoen bij KV Oostende. Een geslaagd huwelijk kan je de transfer tot dusver nog niet noemen. Makelaar Jean-Claude Lagaisse heeft de overgang nooit begrepen.

“Yves Vanderhaeghe is een goede kennis van mij, we zijn beiden Roeselarenaars", zegt Lagaisse in Krant van West-Vlaanderen. "Yves nam een barslechte competitiestart, maar is daarom geen andere trainer. Hij blijft iemand die ooit nog bij een topclub aan de slag zal gaan."

"Maar als het al slecht gaat en je krijgt dan nog het probleem-Lombaerts in je maag gespitst... Daarmee is niemand gediend. KVO heeft veel geld en een driejarig, zwaar contract gegeven aan een voetballer die het jongste jaar nauwelijks voetbalde. Dat is natuurlijk niet de schuld van Yves. Het is een transfer die ik nooit echt begrepen heb."

Mocht het de beste Lombaerts zijn, dan had KVO de speler niet kunnen halen, zo oordeelt Lagaisse. "Lombaerts speelde bij een Russische topclub. Mocht hij nog top zijn en naar België willen terugkeren, dan had Brugge of Anderlecht hem wel kunnen strikken", besluit Lagaisse.

Poll: Gaat Lombaerts bij Oostende nog boven water komen?

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024