Maes genoot van deze speler: "Hij verdient een extra pluim"

Maes genoot van deze speler:
Vrijdag 25 november 2016 - 09:28   I  

Peter Maes was uiteraard zeer tevreden na de zege tegen Rapid Wenen. RC Genk stelde zo kwalificatie voor de volgende ronde zeker.

“Ik moet mijn groep feliciteren. Negen punten thuishouden in deze zware groep is een topprestatie. Ik las vandaag dat het ons eerste prijsje zou zijn. Dat vind ik te kort door de bocht, het is bijzonder knap wat we hier neerzetten. We komen immers van ver. In Podgorica konden we ons slechts op het nippertje redden via de strafschoppen", reageerde hij achteraf. "

"Inmiddels zijn we al na vijf matchen zeker van de zestiende finales. Hopelijk kunnen we dit proces de volgende weken verderzetten. Ik ben blij dat de focus volledig naar de Belgische competitie kan. Want ook daar wachten belangrijke weken. Hopelijk kunnen we in de competitie de huidige reeks verderzetten.”

Maes had nog woorden van lof voor doelman Marco Bizot. “Ik wil onze doelman feliciteren. Hij heeft ons op een heel cruciaal moment met een schitterende redding rechtgehouden. Marco heeft al enkele keren kritiek moeten slikken van de supporters, vandaag verdient hij een speciale pluim.”

TAGS  I  RC Genk  I   Peter Maes  I   Marco Bizot

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024