Losada komt met erg opvallende uitspraak over Marc Brys

Losada komt met erg opvallende uitspraak over Marc Brys
Zondag 05 november 2017 - 12:05   I  

Beerschot-Wilrijk kan vandaag de eerste periodetitel pakken in 1B. Daarvoor rekenen ze op Hernan Losada, die ondertussen al 35 is.

In een gesprek met Het Laatste Nieuws kwam Losada nog even terug op een eventueel vertrek van Marc Brys. Die zou een aanbieding gekregen hebben van KV Kortrijk, maar daar ging hij niet op in. Logisch vindt Losada.

“Dat de trainer de voorbije dagen in beeld kwam bij twee eersteklassers is logisch, gezien het parcours dat hij hier het voorbije anderhalf jaar aflegde. Maar ik vind het even logisch dat de coach blijft, want in deze situatie kon hij ons toch niet inruilen voor een staartploeg in 1A?”, aldus Losada.

Het succes van Beerschot-Wilrijk heeft de club grotendeels te danken aan de trainer trouwens. Dat vinden Losada en Mo Messoudi toch.

“Trainer Marc Brys heeft de ploeg een eigen identiteit gegeven: altijd en overal willen we verzorgd over de grond voetballen”, geeft Losada aan. “De veldbezetting durft wel eens veranderen - we zijn tactisch erg rijp en flexibel - maar de basisfilosofie blijft steeds dezelfde”, aldus Messoudi in Het Laatste Nieuws.

 

TAGS  I  Beerschot-Wilrijk  I   Messoudi  I   Losada

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024