Lokeren wint zinderende 'Waasico', KVO in diepe crisis

Zaterdag 19 augustus 2017 - 21:45   I   door Redactie

Zaterdagavond stonden er enkele partijen van de vierde speeldag in onze JPL op het programma. Vooral de derby tussen Waasland-Beveren en Lokeren sprong in het oog en die match ontgoochelde niet.

Waasland-Beveren - Lokeren 2-3

Lokeren liep in de eerste helft uit tot 0-3 via Marzo, Miric en Terki, Beveren kwam overal te laat. Ongetwijfeld gaf Clement een donderspeech tijdens de rust want zijn jongens herpakten zich helemaal. Ampomah en Camacho zorgde terug voor spanning, maar Lokeren pakte wel de drie punten.

Eupen - KV Oostende 2-1

Leye bewees meteen zijn waarde voor zijn nieuwe club en opende de score na 20 minuten. Lang konden de Oostkantonners niet genieten van de voorsprong, Jonckheere maakte nog voor de rust gelijk. Na de rust zorgde Ocansey voor de 2-1 eindstand. De Kustboys blijven zo met 0 op 12 achter.