Lokeren en Charleroi gelijk, Club Brugge alweer lachende derde

Zaterdag 21 oktober 2017 - 19:50   I

Sporting Lokeren leek zaterdagavond tegen Sporting Charleroi lange tijd op weg naar een nipte overwinning, maar in de slotfase kwam de ploeg van Felice Mazzu alsnog langszij.

De wedstrijd was nog geen twee minuten oud toen De Ridder Lokeren al op voorsprong trapte. De Ridder nam een voorzet in één tijd op de slof en nam Charleroi-doelman Penneteau te grazen.

Het ging goed op en neer, maar aan de rust stond het nog steeds 1-0. Na de pauze had Lokeren het af en toe moeilijk, en rond het uur lukte de ingevallen Benavente de gelijkmaker.

Bij 1-1 bleef het ook, en zo kan Club Brugge opnieuw de lachende derde worden. Blauw-zwart kan, mits een zege tegen Antwerp, acht punten uitlopen op zijn eerste achtervolger.

Poll: Een correct resultaat?