Logan Bailly zorgde er met deze beslissing voor dat Schots team met aanvaller in doel moest spelen

Logan Bailly zorgde er met deze beslissing voor dat Schots team met aanvaller in doel moest spelen
Donderdag 02 maart 2017 - 12:15   I  

Kent u Logan Bailly nog? De ex-doelman van RC Genk is momenteel aan de slag bij Celtic, al speelde hij daar dit seizoen als derde doelman nog niet.

Bailly kreeg de kans om een club in nood te helpen, maar zag daar uiteindelijk van af. Het Schotse Raith Rovers kampt immers met een keeperscrisis. Hun drie doelmannen zijn allemaal geblesseerd. Hoewel de club al het maximum aantal uitleenbeurten had, mocht Raith Rovers wegens de uitzonderlijke omstandigheden nog een doelman lenen. Hun oog was daarvoor gevallen op Logan Bailly

Eric Drysdale, de secretaris van de club, vertelt dat Bailly de deal opeens opblies. "Alles was in orde, maar opeens konden we die doelman van Celtic niet contacteren. We probeerden met hem te spreken om hem te overtuigen naar de Championship te komen, maar uiteindelijk besloot de speler het niet te doen", vertelt hij aan Raith TV.

"Jammer genoeg besliste hij dat pas om 21u (op maandagavond, red.). We hadden er de hele tijd aan gewerkt, en toen viel het opeens in het water." Om die reden zat Raith Rovers de dag daarop zonder doelman en moest het een wedstrijd spelen. Daarom moest aanvaller Ryan Stevenson even doelman worden. Zonder succes, want Raith Rovers verloor van Ayr.

TAGS  I  logan bailly  I   celtic

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024