Lierse SK in financiële moeilijkheden

Lierse SK in financiële moeilijkheden
Donderdag 03 augustus 2017 - 19:30   I   door Redactie

Het gaat niet al te best met Lierse SK. De voormalige Belgische landskampioen heeft het financieel niet al te makkelijk.

Maged Samy kocht het Griekse Ergotelis en dat zorgde voor ophef in Lier. “Ik wil daar niet veel over kwijt, omdat de aankoop van Ergotelis niets met Lierse te maken heeft. Wat ons betreft zijn de afspraken duidelijk: we weten dat we van Wadi Degla financieel niet veel hoeven te verwachten. Dat betekent dat we onze eigen boontjes moeten doppen en ik steek niet weg dat die opdracht niet simpel is", aldus manager Roel Rymen in Gazet van Antwerpen.

“Nogmaals, we hebben het niet makkelijk. We zagen heel wat clubs in 1B door externe inbreng flink wat meer financiële armslag krijgen en dat heeft ons ertoe aangezet om kenbaar te maken dat ook wij open staan voor inmenging van buitenaf. En ja, op ­termijn is dat een noodzaak. Maar stel het niet voor alsof de kassa nagenoeg leeg is. We overleven, maar ook in 1B is het niet makkelijk. Net zoals het vroeger in tweede klasse was. In dat opzicht is een bijkomende of nieuwe partner naar de toekomst toe een must. Er lopen gesprekken, maar het is geen thema om over één nacht ijs te gaan. Wij moeten zeker zijn van onze keuze, de externe partner moet het reilen en zeilen van de club van kop tot teen kennen.”

Poll: Zal Lierse SK er snel bovenop geraken?

TAGS  I  Lierse SK  I   Roel Rymen

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024