Lierse blijft op de sukkel, Roeselare blijft in het spoor van Beerschot

Zondag 08 oktober 2017 - 16:20   I

Zondagmiddag stonden er twee partijen in 1B op het programma. Lierse nam het thuis op tegen Tukeke, een degradatieduel van het zuiverste soort. Roeselare ontving Union

<p><strong>Lierse - Tubeke 1-1strong>p> <p>Lierse gooide eerder deze week Fred Vanderbiest op straat, maar veel beterschap brengt dat nog niet met zich mee. Na een halfuur kwam Tubeke (de laatste in de stand) op voorsprong na een doelpunt van&nbsp;Stevance. Pas in de tweede helft kon Lierse gelijkmaken na een penaltydoelpunt van Yagan.p><div id="ad-mobile-outstream">div> <p>Door de puntendeling verandert er helemaal niets onderaan. Lierse blijft voorlaatste met 2 punten voorsprong op Tubeke.p> <p><strong>Roeselare - Union 1-0strong>p> <p>Lang bleef het 0-0 op Schiervelde, maar zeven minuten voor tijd was het toch raak. Brouwers zorgde voor de 1-0-overwinning van de West-Vlamingen. Roeselare behoudt zo de aansluiting met de top van het klassement en staat gedeeld derde met OHL.p> <p><em>Tags: Lierse, Roeselare, Tubeke, Unionem>p>

Poll: Gaat Lierse degraderen?