Leko heeft duidelijke boodschap voor Refaelov en Vossen

Leko heeft duidelijke boodschap voor Refaelov en Vossen
Vrijdag 13 oktober 2017 - 15:14   I  

Lior Refaelov speelt niet meer bij Club Brugge en dat is niet naar de zin van de Israeliër. De technisch onderlegde speler was de voorbije seizoenen een sterkhouder in West-Vlaanderen, maar komt nu amper nog van de bank. Ook Vossen moet het voorlopig stellen met invalbeurten.

Leko heeft op de persconferentie naar aanleiding van de wedstrijd tegen Oostende meer uitleg gegeven over de situatie van spelers zoals een Vossen, Refaelov, Diaby,...

"Vergis je niet: onze bankzitters zijn niet blij dat ze niet spelen, we hebben jongens als Vossen, Refaelov, De Bock, Simons en Diaby daar zitten. Die willen spelen en zijn klaar, maar je moet eerlijk zijn: de beste op dit moment moet spelen. Dat zorgt ervoor dat ik veel kwaliteit kan inbrengen tijdens een match."

Toch probeert Leko iedereen zo tevreden mogelijk te houden en eerlijk te zijn met de spelers. De spelers moeten trouwens ook geduldig zijn, want volgens Leko krijgen de jongens hun kans nog wel.

"Er is echter geen geheim om de spelers gemotiveerd te houden. Het draait er gewoon om te praten, duidelijk en eerlijk te zijn. Zo weet iedereen waar ze naartoe moeten werken: op training tonen dat ze beter zijn, hun kans grijpen en zo in de ploeg blijven staan. We gaan ook geen heel seizoen met 13 spelers volmaken, we hebben er meer nodig”, aldus Ivan Leko.

Poll: Verdienen Refaelov en Vossen momenteel een basisplaats?

TAGS  I  Leko  I   Refaelov  I   Club Brugge

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024