Leko hard na puntenverlies Club Brugge: "Dat is voor losers"

Leko hard na puntenverlies Club Brugge:
Zondag 03 december 2017 - 21:36   I  

Club Brugge kwam zondagavond niet verder dan een gelijkspel tegen KAS Eupen (2-2). Door de erg zwakke eerste helft overheerste bij trainer Ivan Leko zelfs na remonte nog een slecht gevoel.

"Dit waren de slechtste 45 minuten van het seizoen, het was dramatisch", steekt Leko op de webstek van Club Brugge van wal. "Na 25 minuten had ik nog niets gezien van de Brugse waarden. Geen sweat, geen inzet, geen mentale focus, niets!"

"Ok, er zijn misschien verzachtende omstandigheden: de decompressie na de zware matchen tegen Zulte met telkens een goed einde, of het feit dat we comfortabel op voorsprong staan in de competitie en met die mindset richting de hekkensluiter gingen. Maar excuses zijn voor losers", is de coach van Club duidelijk.

Slecht gevoel

Na de pauze herpakte blauw-zwart zich alsnog. "We begonnen na rust opnieuw te voetballen, drukten Eupen achteruit en creëerden pressing en gevaar. Maar momenteel overheerst bij mij toch een slecht gevoel", benadrukt Leko.

"Ik spreek veel over de mentaliteit die je moet hebben om bij een topclub te spelen. Bij Club telt enkel de wedstrijd die je nu moet spelen, je kan niet teren op een goede prestatie van voordien.”

Poll: Was dit de slechtste eerste helft van het seizoen bij Club Brugge?

TAGS  I  Leko  I   Club Brugge  I   Eupen  I   Vormer  I   Mechele

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024