Leekens legt uit waarom hij niet de nieuwe T1 van Oostende werd

Leekens legt uit waarom hij niet de nieuwe T1 van Oostende werd
Zondag 12 november 2017 - 22:50   I  

Georges Leekens zette inmiddels zijn handtekening onder een overeenkomst bij de nationale ploeg van Hongarije. Een verrassing, want het leek er niet eens zo lang geleden op dat 'Mac The Knife' bij een club in de Jupiler Pro League aan de slag zou gaan.

Zo werd Leekens genoemd bij KV Kortrijk en KV Oostende. Zelf is hij evenwel duidelijk. "Ik was geen kandidaat, mijn naam werd overal bij gezet. In Oostende, bij Kortrijk", klinkt het in Sport/Voetbalmagazine.

"Ik ben maar één keer in Kortrijk geweest, op speeldag 2 tegen Lokeren. Spijtig dat mijn naam telkens viel. Ik heb wel een goeie band met Joseph Allijns en met Marc Coucke. Als ze je ergens zien, worden direct verbanden gezocht. Dat vind ik vreselijk ambetant: journalisten schrijven dingen maar contacteren je nooit."

"Ik ben pas naar KV Oostende-Club Brugge gaan kijken, toen Adnan Custovic al was aangesteld. Mensen zeiden dat ik zat te azen op een job, maar ik was geen kandidaat. Dit hier in Hongarije doe ik wél graag. Ik denk dat ik hiervoor de geknipte man ben", besluit Leekens.

Poll: Had jij Leekens graag opnieuw in België zien werken?

TAGS  I  Leekens  I   KV Kortrijk  I   KV Oostende

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024