Leander Dendoncker wil Anderlecht onmiddellijk verlaten

Leander Dendoncker wil Anderlecht onmiddellijk verlaten
Dinsdag 23 januari 2018 - 06:15   I   door Redactie

Leander Dendoncker wil Anderlecht nog deze week verlaten. Dat laat Het Nieuwsblad weten. De middenvelder wil zo vermijden dat Marc Coucke in juni onrealistisch veel geld voor hem gaat vragen waardoor hij nog niet weg kan.

Anderlecht beloofde Dendoncker'>Dendoncker dat hij volgende zomer voor 15 miljoen euro weg mag. Op zich kon hij daar best mee leven, maar wat blijft er over van die beloftes als Coucke de nieuwe voorzitter wordt? 

Daarom wil Dendoncker'>Dendoncker nu weg. West Ham biedt de middenvelder een uitweg. De Londense club kwam hem al scouten tegen RC Genk, de interesse is zeer concreet. Dendoncker'>Dendoncker ziet West Ham helemaal zitten, ook al omdat hij de inschatting maakt daar een grote speelkans te hebben. Dat zou bij een Engelse topclub toch anders zijn. Met het oog op het WK is dat heel belangrijk.

Trainer Hein Vanhaezebrouck wil Dendoncker'>Dendoncker absoluut niet kwijt. Toch is de kans groot dat RSCA een bod van 20 miljoen euro zal aanvaarden. West Ham weet dus wat het moet doen. 

Poll: Snap jij de dringende vertrekwens van Dendoncker?

TAGS  I  Anderlecht  I   Dendoncker  I   West Ham  I   Dendoncker

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024