Laurent Blanc over Rode Duivels: "Dat ontbreekt toch nog"

Laurent Blanc over Rode Duivels:
Vrijdag 01 december 2017 - 09:14   I  

Vandaag is het zover, de loting voor het WK in Rusland. Uiteraard telt elke voetbalfanaat de uren af en ook in België zal de loting op de voet gevolgd geworden. Veel landen zien België wellicht liever niet uit de trommel komen.

Frankrijk kunnen we al niet loten, want ook zij zitten in pot 1. Laurent Blanc zal daar niet over jammeren, want hij is onder de indruk van de Rode Duivels. Toch ontbreekt er volgens de Fransman nog iets.

"Er ontbreekt zeker iets, want in de knock-outfases heeft België nog niet het niveau gehaald dat het zou kunnen halen. Misschien lag dat aan een gebrek aan ervaring", aldus Blanc.

Die ervaring hebben we op het voorbije WK en EK wel kunnen opdoen. Blanc is trouwens ook onder de indruk van Eden Hazard, de kleine dribbelkont van de Rode Duivels. Ook hij verdient van Blanc een pluim.

"Er zijn veel Belgen die me doen genieten. Niet alleen mij, maar heel de wereld. Eén kennen we natuurlijk het best: Eden. Eden Hazard. Naar hem kijken, is een genot. Hij is aan een groots seizoen bezig bij Chelsea. Laat ons hopen dat hij op het WK nog die grote vorm zal hebben."

Poll: Is Hazard de beste speler van de Rode Duivels?

TAGS  I  Blanc  I   Rode Duivels  I   WK  I   Hazard

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024