KVM-voorzitter absoluut niet tevreden met deze uitspraak Ferrera

KVM-voorzitter absoluut niet tevreden met deze uitspraak Ferrera
Vrijdag 20 oktober 2017 - 07:42   I  

Er zijn al heel wat koppen gerold in eerste klasse dit seizoen, maar in Mechelen blijven ze zeer koel. De resultaten kunnen een pak beter, maar paniekvoetbal spelen ze bij KV Mechelen liever niet.

Het wordt dus volgens voorzitter Johan Timmermans geen do-or-diematch tegen Eupen, maar winnen is natuurlijk altijd beter. Timmermans heeft er wel een woelige week op zitten en dat heeft veel te maken met een uitspraak van zijn coach Yannick Ferrera vorige week in Het Laatste Nieuws.

Die had toen gezegd dat hij 200% klaar was voor een topclub en dat viel niet in goede aarden in Mechelen. Toch zijn de magere resultaten en die ongelukkige uitspraak geen reden om de jonge trainer te ontslagen.

"We gaan op dit moment niet emotioneel reageren. 'Koppen kappen' is niet de bedoeling. De trainer zelf heeft ook aangegeven dat hij hier nog altijd gelukkig is. Kijk: zijn interview vorige week in 'Het Laatste Nieuws' kwam op een ongelukkig moment. Er werd een passage uitgelicht waarin hij zegt 200% klaar te zijn voor een topclub. Ik vind dat ongepast en ik heb hem dat ook gezegd. Alles is nu uitgeklaard", aldus Timmermans in Het Laatste Nieuws.

 

TAGS  I  KV Mechelen  I   Ferrera

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024