KV Oostende schrijft geschiedenis op het veld van RC Genk

KV Oostende schrijft geschiedenis op het veld van RC Genk
Dinsdag 31 januari 2017 - 22:38   I   door Redactie

KV Oostende speelt voor het eerst in de geschiedenis van de club de bekerfinale. Oostende schakelde na een nipte zege RC Genk uit.

KV Oostende ging met een voorsprong op het bord rusten. De kustploeg nam een furieuze start. De thuisploeg wist van geen hout pijlen maken. Na één minuut spelen was doelman Ryan al bijna geklopt. Capon zijn schot belandde op de buitenkant van de paal.

Het was maar uitstel. Een goede vijf minuten later was het wel prijs. Musona werkte een voorzet van Berrier in één tijd in doel. Genk kreeg nog meer problemen want het zag ook Samata uitvallen met een rugblessure. Nieuweling Naranjo was zijn vervanger.

Naarmate de rust vorderde konden de Limburgers wel het evenwicht herstellen. Al kende het ook wel geluk wanneer een bal van Berrier tegen de lat ging. Na de koffie ging Genk op zoek naar dat doelpunten voor minstens verlengingen af te dwingen. Maar Genk miste de kansen. Doelman Dutoit werd de held met enkele knappe saves en hij redde ook een strafschop van Naranjo.

TAGS  I  RC Genk  I   KV Oostende

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024