KV Mechelen zoekt oplossing voor twee spelers: "Anders is carrière misschien al over"

KV Mechelen zoekt oplossing voor twee spelers:
Donderdag 05 januari 2017 - 10:40   I  

In tegenstelling tot de Belgische topclubs gaat KV Mechelen zich niet al te veel roeren op de transfermarkt. De club vreest dat teveel aanwinsten het ritme kunnen verstoren.

Wel mogen enkele overbodige spelers vertrekken. Een vertrek van een sterkhouder als Bjelica, is dan weer een andere zaak. "Ik zeg nooit nooit, ik weet ook dat iedereen zijn ogen opentrekt als ze Bjelica zien spelen, maar het is niet de bedoeling om hen (Bjelica en die andere sterkhouder, Verdier, red.) kwijt te spelen", vertelt algemeen manager Marc Faes aan Gazet van Antwerpen. "Onze gunstige vijfde plaats moet ons helpen om bepaalde jongens hier te houden." 

"We zoeken wel een oplossing voor spelers die overbodig zijn. Tegen Crepulja hebben we vorige week gezegd: 'Luister, je bent een goeie voetballer, maar het klikt hier niet'. Hij is 23 jaar. Als hij nog een jaar niet voetbalt, is zijn carrière misschien over. Ook voor Dalibor (Veselinovic, red.), wiens contract over zes maanden afloopt, is het best dat hij nu al een nieuwe ploeg vindt en weer aan spelen toekomt.”

TAGS  I  KV Mechelen  I   Crepulja  I   Dalibor Veselinovic

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024