KV Mechelen en Standard verdelen de buit

Zondag 30 juli 2017 - 16:19   I   door Redactie

KV Mechelen en Standard hebben de punten op de eerste speeldag verdeeld. Het werd - na een vooral boeiende eerste helft - 1-1.

De eerste helft was om duimen en vingers van af te likken. Standard begon goed, maar KV Mechelen scoorde. Na een fantastische aanval werkte Drazic in één tijd af. KV Mechelen kon amper een minuut genieten van die voorsp^rong. Seth De Witte leverde de bal knullig in waarna Orlando Sa makkelijk kon scoren.

Na geknoei van Schoofs had Sa ook de kans op een tweede treffer, maar ditmaal besloot hij naast. Aan de overzijde bewees Ochoa zijn waarde door Cobbaut met een schitterende redding van de 2-1 te houden.

De tweede helft was een pak minder. Mpoku was er wel dichtbij met een heerlijke vrije trap. Die spatte echter uiteen op de paal. Ook KV Mechelen was er nog een keer dichtbij, maar Tim Matthys trapte recht op Ochoa. Standard claimde nog een strafschop nadat de bal op de arm van De Witte kwam, maar kreeg die niet.

KV Mechelen - Standard 1-1
7' Drazic 1-0, 8' Orlando Sa 1-1

Poll: Wat vond jij van de wedstrijd?