KV Kortrijk en RES Durbuy houden doelpuntenkermis in het Guldensporenstadion

Dinsdag 19 september 2017 - 21:33   I

Vanavond werden al drie wedstrijden gespeeld in de Croky Cup. De eerste wedstrijd werd om 20 uur al afgetrapt in het Guldensporenstadion.

<p>Kortrijk kreeg op papier een makkelijke tegenstander voorgeschoteld met RES Durbuy. Na zes minuten werd dat ook bevestigd. Rougeaux kopte de 1-0 op corner al meteen tegen de netten.p> <p>Daarna kreeg Perbet, die mocht starten, nog een uitgelezen kans om de voorsprong te verdubbelen. Hij trapte de bal hoog over. Na 22 minuten was het wel raak, Van Eeno scoorde.p><div id="ad-mobile-outstream">div> <p>Durbuy beet daarna wel van zich af en kon via Malfredi de aansluitingstreffer maken. Tien minuutjes later was het wel raak voor Perbet die het sprookje van Durbuy al meteen in de kiem kon smoren.p> <p>Toch kwam Durbuy opnieuw terug. Net voor rust kon Blatour het tweede doelpunt voor Durbuy scoren. Zo ging Kortrijk toch licht ongerust de kleedkamer in.p> <p>De tweede helft verliep een paak rustiger voor de thuisploeg. Na een klein kwartier kon Ouali de bevrijdende 4-2 binnenleggen en tien minuten voor tijd kon invaller Ajagun de score verder aandikken tot 5-2.p> <p>Toch kwam Durbuy opnieuw opzetten en deze keer was het Jordy Jadot die kon scoren. Verder kwam Durbuy niet meer, waardoor Kortrijk de eerste ploeg is die zich plaatst voor de volgende ronde. Durbuy verlaat de Croky Cup met opgeheven hoofd.p> <p><em>Tags: Kortrijk Durbuyem>p>

Poll: Kan KV Kortrijk de beker winnen?