Krijgt Francky Dury de bons bij Zulte Waregem?

Krijgt Francky Dury de bons bij Zulte Waregem?
Maandag 04 december 2017 - 22:02   I  

Zulte Waregem zit in de put. In een diepe put. De ploeg van Francky Dury pakte in zijn laatste negen competitiewedstrijden amper 3 op 27 en het bestuur maakt zich dan ook zorgen.

Gelukkig heeft Dury veel krediet en zal hij niet gauw de bons krijgen. "Ik zal me daar niet meer over uitspreken. We moeten ons herpakken en moeten punten pakken. Ik geloof daar in. Dan zullen we ook onze ambities uitspreken. Maar het is gevaarlijk om nu al druk te zetten", zegt voorzitter Carl Ballière aan Sporza.

"We hebben gisteren een lang gesprek gehad na de match. We kunnen Dury niets verwijten. Als er één iemand ons uit de problemen kan helpen, dan is het Francky wel. Ik ben ervan overtuigd dat we uit de put geraken, maar ik spreek me niet meer uit over ambities. Maar we zullen niet aan paniekvoetbal doen."

"We moeten onze beperkingen ook leren aanvaarden. Wat we vorig jaar gepresteerd hebben, kunnen we niet elk seizoen herhalen. Er kan eens een overgangsseizoen komen en misschien is dat dit jaar zo", besluit Ballière.

Poll: Moet Dury het vertrouwen blijven krijgen?

TAGS  I  Dury  I   Zulte Waregem

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024