'KRC Genk wil fans verwennen met spraakmakende transfer’

'KRC Genk wil fans verwennen met spraakmakende transfer’
Zondag 04 augustus 2024 - 17:00   I   door Redactie

Genk miste zijn competitiestart volledig. Met 1 op 6 kunnen ze in Limburg allerminst tevreden zijn over hoe ze aan de Jupiler Pro League begonnen zijn. Toch blijft het niet bij de pakken zitten en speurt het ondertussen rond op de transfermarkt naar nieuwe versterkingen.

Het Spaanse Relevo meldt nu dat Genk zijn oog heeft laten vallen op Carlos Andrés Gomez. Dat is een 21-jarige Colombiaan die momenteel aan de slag is bij het Amerikaanse Salt Lake City. Daar heeft hij nog een contract tot en met 2027, wat van hem, mede door zijn marktwaarde van vijf miljoen euro, geen goedkope speler maakt.

Wil Genk de flankaanvaller inlijven, zal het wel met stevige concurrentie moeten zien af te rekenen. Ook Villarreal, Osasuna, Sporting Braga en Leganés willen de de jonge Zuid-Amerikaan maar al te graag aan hun club verbinden. 

De interesse in Andrés Gomez hoeft dan ook niet te verbazen. Dit jaar brak hij helemaal door in de MLS. In 23 competitiematchen maakte hij dertien doelpunten en gaf hij daarbovenop ook nog eens zeven assists. Erg fraaie cijfers dus voor de 21-jarige Colombiaan.

Poll: Heeft Genk nood aan een nieuwe flankaanvaller?

TAGS  I  Genk  I  Carlos Andrés Gomez  I  Villarreal  I  Salt Lake City

vrijdag 20 september 2024

donderdag 19 september 2024

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024

maandag 16 september 2024