Kortrijk reageert erg opmerkelijk op beschuldigingen van omkoping

Kortrijk reageert erg opmerkelijk op beschuldigingen van omkoping
Dinsdag 14 maart 2017 - 08:15   I   door Redactie

KV Kortrijk werd hier en daar zelfs beschuldigd van omgekocht te zijn tegen Moeskroen. De West-Vlaamse club reageert nu op die beschuldigingen in Het Laatste Nieuws. De reactie is duidelijk: "Wij kunnen niet beter".

Kortrijk verloor na een dramatische prestatie met 0-2. "Ik heb Herman Wijnants maandagochtend om 9 uur aan de lijn gehad", zegt voorzitter Joseph Allijns in Het Laatste Nieuws. "Ik was van plan om hem zelf te bellen, maar ik was blij met zijn telefoon. Ik heb heel veel respect voor Herman Wijnants, ik beschouw hem als een vriend."

"Hij heeft me uitgelegd dat hij dingen gezegd heeft in de ontgoocheling na de wedstrijd, ik heb hem gezegd dat ik zelf bijzonder diep ontgoocheld was na de match tegen Moeskroen. Maar wij kunnen op dit moment gewoon niet beter."

"Wij hebben 7 op 45, onze ploeg is aan het zwalpen, de klad zit erin. Ik heb Wijnants later nog een mail gestuurd waarin ik hem nog eens zeg dat ik mij niet oké voel en dat ik het graag anders gewild had. Maar wij gaan nu vooral onze eigen problemen moeten oplossen."

TAGS  I  kortrijk

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024