Kopenhagen-coach heeft plan klaar: "Dat gaan we niet doen, want Club Brugge zal dat uitbuiten"

Kopenhagen-coach heeft plan klaar:
Dinsdag 06 december 2016 - 19:04   I  

Voor Club Brugge staat er in de Champions League niets meer op het spel, voor FC Kopenhagen nog wel. De Denen kunnen zich nog kwalificeren voor de volgende ronde.

Coach Stale Solbakken zal dus vol voor de winst gaan tegen Club Brugge, maar is wel op zijn hoede. Het is ook afhankelijk van het resultaat van FC Porto. "Als dat niet lukt is er nog het vangnet van de Europa League, maar ik hoop door te gaan in de Champions League", vertelde hij op zijn persconferentie. "Bij zo'n elitegroepje zitten, is voor een club als Kopenhagen een fantastische prestatie. Ik heb vernomen dat Club Brugge enkele spelers laat rusten, maar ik geloof er niet in dat dat een voordeel voor ons is. Hun nieuwe spelers zullen hun kans willen gaan en willen tonen dat ze in de basiself horen. Ik verwacht een heel gemotiveerd Club Brugge dat thuis toch iets wil laten zien naar zijn fans toe."

"We zullen tijdens de wedstrijd op de hoogte blijven van het scoreverloop in Porto. Maar we moeten ons in eerste instantie concentreren op onze eigen wedstrijd. Van bij eerste het fluitsignaal moeten we vol gaan voor die overwinning. Dat wil niet zeggen dat we heel offensief gaan spelen. Club Brugge zou dat anders zeker uitbuiten. Heel effectief zijn is de boodschap. We moeten de kansen die we krijgen afwerken."

TAGS  I  Club Brugge  I   Kopenhagen  I   Stale Solbakken

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024