Kompany verrast iedereen met deze uitspraak over WK-loting

Kompany verrast iedereen met deze uitspraak over WK-loting
Vrijdag 01 december 2017 - 07:17   I  

Vincent Kompany is eindelijk terug voetballer. Voorlopig toch, want bij Kompany moet je altijd voorzichtig zijn als je het over zijn fitheid hebt. Elke Belg hoopt dan ook dat hij gespaard blijft van blessures nu. De Rode Duivels kunnen een fitte Kompany goed gebruiken op het WK.

Terwijl elke Belgische voetbalfan bezig is met de WK-loting vandaag, wist Kompany niet eens dat de loting vandaag al plaatsvond. Hij viel dan ook uit de lucht toen hij de vraag kreeg wie hij graag uit de potten zag komen.

"Eerlijk: ik had niet eens door dat de loting deze week was. Weet je, er is nog zoveel te doen eer het begin juni is. Ik wil er absoluut bij zijn in Rusland, maar de beste manier om je voor te bereiden is door je te focussen op je eigen seizoen. Later zien we wel", aldus Kompany.

Hij zal de loting wel met één oog volgen. Voor Kompany is het vooral afwachten of hij tegen een teamgenoot zal mogen spelen of niet. Voor de rest moeten de Rode Duivels vooral naar de Rode Duivels kijken.

"Op het moment dat de loting bezig is, zal ik wel eens kijken. En eens horen of ik tegen een aantal ploegmaats zal spelen. Vooral dat. Voor de rest ga ik gewoon uit van eigen sterkte. 't Maakt mij eigenlijk weinig uit tegen wie we spelen."

Poll: Zien we Kompany terug in Rusland?

TAGS  I  Rode Duivels  I   Kompany  I   Manchester City  I   WK

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024