Kiest Svilar dan tóch voor de Rode Duivels?

Kiest Svilar dan tóch voor de Rode Duivels?
Maandag 20 november 2017 - 15:25   I  

Het had er de voorbije weken veel van weg dat Mile Svilar voor de nationale ploeg van Servië zou gaan kiezen, maar dat is nog steeds geen uitgemaakte zaak. Kiest het toptalent dan toch nog voor de Rode Duivels?

Na een dispuut met Gert Verheyen, de selectieheer van de nationale U19, kwam Svilar niet meer uit voor een Belgische nationale ploeg. Meer zelfs: de entourage van de getalenteerde doelman speelde zelfs met de gedachte om voor Servië te kiezen.

Bij Servische bond wreven ze zich al in de handen, maar tot nader order heeft Svilar de knoop nog steeds niet doorgehakt. De 18-jarige sluitpost werd nog niet opgeroepen en kwam dan ook nog niet in actie bij Servië.

Dat wil zeggen dat Svilar ook nog steeds voor de Rode Duivels kan kiezen. Als het jeugdproduct van Anderlecht minuten blijft maken bij Benfica en vooruitgang blijft boeken, is het niet uitgesloten dat bondscoach Roberto Martinez aan Svilar denkt.

Concurreren met Sels en Casteels

Svilar zal zich de komende maanden moeten bewijzen en moeten tonen dat hij de nationale ploeg meer kan bijbrengen dan de huidige reservedoelmannen Matz Sels en Koen Casteels.

Poll: Moet Svilar voor België kiezen?

TAGS  I  Svilar  I   Rode Duivels

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024