Kiest Leko straks verrassend voor deze doelman bij Club Brugge?

Kiest Leko straks verrassend voor deze doelman bij Club Brugge?
Zondag 19 november 2017 - 11:35   I  

Club mag dan wel de fiere leider zijn, toch kampt het met een probleem. Horvath begon twijfelend aan het seizoen en zit na enkele flaters op de bank. Daardoor werd Hubert plots tot eerste doelman gekatapulteerd, maar dat was eigenlijk niet de bedoeling.

Er is ook nog een derde doelman die op zijn kans wacht, de jonge Jens Teunckens. De doelman blijft geduldig wachten op zijn kans, maar voorlopig komt die er niet. Best frustrerend voor de jonge doelman, die een tijdje geleden nog vertelde dat hij eventueel zou willen vertrekken als hij zijn kansen bij Club niet krijgt.

De kans dat Teunckens vandaag zijn kans krijgt is bijzonder klein. Leko gaat volgens Het Nieuwsblad kiezen voor Hubert, die ook de afgelopen wedstrijden in doel stond. Tegen Anderlecht hield hij zelfs de 0, al had die toen geen wonderbaarlijke reddingen moeten verrichten. Door de fenomenale blunder van de Amerikaanse doelman Horvath lijkt het vrij onwaarschijnlijk dat Leko hem een tweede kans zal geven vandaag.

Eén doelman staat al zeker niet onder de Brugse lat vandaag. De Franse doelman Butelle hielp Club enkele seizoenen geleden nog aan de titel, maar staat nu pas op plek 4 in de pikorde. Hij haalde de selectie dan ook niet.

Poll: Wie zou u in doel zetten?

TAGS  I  Club Brugge  I   Horvath  I   Butelle  I   Hubert  I   Teunckens  I   Leko

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024