Kiese Thelin zorgt met vier(!) doelpunten voor grote kopzorgen bij Dury

Zondag 22 oktober 2017 - 21:47   I

Vanavond mochten Zulte Waregem en Waasland-Beveren de speeldag afsluiten. Beide ploegen staan momenteel net onder de top 6 en konden de punten dus goed gebruiken. De mannen van Dury probeerden ook nog eens de Europese kater door te spoelen.

<p>Waasland-Beveren begon zeer goed aan de wedstrijd en de huurling van Anderlecht, Kiese Thelin bracht de bezoekers op aangeven van Morioka op voorsprong.p> <p>Lang konden de mannen van Clement daar niet van genieten, want Hamalainen kon de thuisploeg vanop de stip langszij brengen. Drie minuten later was daar opnieuw Thelin, die op acrobatische wijze zijn twee kon binnenprikken.p><div id="ad-mobile-outstream">div> <p>Na de rust ging Dury op zoek naar de gelijkmaker maar zijn defensie ging klungelen en bood zo Thelin zijn derde doelpunt op een shoteltje aan.p> <p>Daarna kon Nil De Pauw nog milderen, maar opnieuw nam Waasland-Beveren snel opnieuw afstand van de thuisploeg. Opnieuw een defensieve blunder, deze keer strafte Ampomah het af.p> <p>In de slotfase kon Thelin met zijn vierde van de avond de pijnlijke 2-5 op het bord zetten.p> <p>Waasland-Beveren komt met deze overwinning op de achtste plaats en nadert tot op &eacute;&eacute;n punt van Zulte-Waregem, dat nogmaals een pijnlijk avond beleefde in het Regenboodstadion.p>