Keert jonge Belg terug naar Manchester United?

Keert jonge Belg terug naar Manchester United?
Maandag 05 december 2016 - 14:21   I  

Bij Manchester United zitten er de laatste tijd heel wat Belgen. Fellaini is er nog, Januzaj is uitgeleend en met Indy Boonen is er een groot talent in de jeugdopleiding. Mogelijk komt daar nog een Belg bij.

Andreas Pereira is een Belg van Braziliaanse afkomst die momenteel actief is bij het Spaanse Granada. Hij scoorde afgelopen weekend zijn eerste doelpunt en speelt regelmatig. Mogelijk keert hij in de winterstop al terug naar Manchester United. "Wij (hij en Mourinho, red.) staan altijd in contact met elkaar en we praten na mijn wedstrijden", vertelt Pereira aan Goal. "Als Manchester United mij nodig heeft, dan ben ik altijd klaar."

Pereira wil wel enkel terugkeren als hij speelkansen krijgt. "Ik ben naar hier gekomen om wedstrijden te spelen, ervaring op te doen in een topcompetitie en daarna terug te keren en voor een plaatsje in het elftal te knokken."

Pereira speelde in de jeugdelftallen van België, maar speelt de laatste tijd mee met het jeugdelftal van Brazilië. Hij heeft nog niet definitief gekozen tussen de twee landen, maar het lijkt erop dat hij Brazilië zal kiezen als het erop aankomt.

TAGS  I  Andreas Pereira  I   Manchester United

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024